Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2013 14:35 - Игри за възрастни
Автор: accountant Категория: Бизнес   
Прочетен: 2375 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 13.06.2013 15:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
След тежкия работен ден на всеки човек му се иска да разпусне по свой си начин. Някои излизат на по бира с приятели, други остават вкъщи и разпускат пред телевизора с пица в ръка, а напоследък много от нас разпускат пред компютъра. Макар и парадоксално онлайн игрите се превръщат в истински релакс за малки и големи. С нашумяването на известни социални мрежи (не е нужно да цитирам имена) много от нас гледат зеленчукови градини във въображаеми виртуални ферми, други изживяват детските си мечти като стават дизайнери, детективи и какви ли не. На пазара има огромно разнообразие от онлайн игри предназначени за развлечение, концентрация и подобряване паметта на човек.
Онлайн игрите са безплатни и се предлагат в различни нива и варианти. Въпреки нарастващите опасения представени от докторите за влиянието на компютърните игри върху здравето на човек се оказва, че има и известни ползи от тях. Игрите развиват умствената дейност на човек по приятен и забавен начин и благоприятстват за концентрацията му. Докато човек играе каквато и да е игра, той влага цялото си старание и внимание в тази дейност. Стремежа им е насочен как да минат в следващото ниво на процеса, изучавайки нови стратегии. Различните нива в играта целят да тестват уменията на играчите, така че при всеки следващ етап от играта те да бъдат считани за експерти. Игрите определено подобряват способността за бърза реакция, логиката на играчите и стимулират паметта им. А освен всичко останало в съвременния свят онлайн игрите са предпоставка и за изграждането на нов тип социални контакти. Те насърчават социалното взаимодействие между играчите, като развиват най-вече взаимопомощта и сътрудничеството помежду им. Много от онлайн игрите предлагат и чатове, в които играчите имат възможност да обсъждат хода на играта. В тези ситуации съчетаваш полезното с приятното.
На пазара съществуват толкова много разновидности от игри, че са засегнати почти всички области от ежедневната ни работа. Чрез игрите за възрастни се оказва, че професионалисти от дадена област могат да доразвият компетентността си, играейки онлайн игра. Пример за това са нашумелите напоследък игри за счетоводители, прависти, икономисти и инженери. При тях човек използва целия си потенциал и знания без да се натоварва и уморява. Оказва се, че по един доста приятен начин човек съмява да провери на какво ниво е и да научи доста полезна информация, необходима за професионалната му реализация. В някои от тези игри имаш възможността да спечелиш и някаква материална награда, от която може да имаш нужда. Целта на играта е да стимулира мисловния процес като симулира казуси от реалния живот, от областта на съответната професия. Подобна е и играта за счетоводители на fas-bg.com. Наскоро стартирала, играта претендира да развиеш счетоводните си познания по-доста разстоварващ начин. В тази сфера намерих тяхната онлайн игра и играта на balans. Ако си икономист, счетоводител или дори и правист ще имаш възможност по доста различен начин да начин да разшириш комптенциите си. Колкото повече остаряваме, толкова повече ставаме склонни към деменция. Редовната дейност с тези игри ще ни помогне да бъдем на разстояние от страховитите заболяване. A младитe от друга страна могат да се възползват от прилагането на логика и детайлна работа с мозъка, докато играят съответната онлайн игра.
Това са само една малка част от онлай игрите. И тъй като хората са доста различни и всеки си има своите интереси, притежава свободата да играе каквото иска и колко му се иска. Това бяха само част от моите наблюдение, ако някой друг знае по-интересен и забавен начин за трупане на нови знания, нека го сподели.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: accountant
Категория: Бизнес
Прочетен: 63829
Постинги: 17
Коментари: 2
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930